TDN Direkt

TDN Direkt er en markedsledende sanntidsleverandør av nyheter om og for det norske finansmarkedet.

Gjennom relevante, pålitelige og hurtige oppdateringer om hva som påvirker det norske finansmarkedet, leverer våre journalister en strøm av eksklusive nyheter som kompletteres av nyheter fra partnere og andre medier i Norden og globalt. TDN Direkt har et nyhetssamarbeid med svenske Nyhetsbyrån Direkt og danske Ritzau Finans. Konsensusestimater hentes inn i samarbeid med SME Direkt og Inquiry Financial.  

TDN Direkts nyheter tilbys kundene i alle distribusjonssystemer, inklusive Infront, Bloomberg, Reuters og andre. Nyhetene tilbys også som feed eller til proprietære systemer. Våre kunder er meglerhus, forvaltningsselskaper, børsnoterte selskaper, privatpersoner og medier.

TDN Direkt ble etablert i 1989, og eies i dag av Infront ASA, en av Nordens ledende aktører innen informasjon- og handelstjenester. Banker, meglerhus og andre finansselskaper benytter i dag Infronts løsninger, som inkluderer sanntidsinformasjon fra globale markeder. Infront eier også Nyhetsbyrån Direkt.Kontakt TDN Direkt

 

 

Kontakt redaksjonen

finans@tdn.no
+47 21 95 60 70

 

Følg oss

Twitter
LinkedIn
Facebook

 

 

 

Se Nordic Market News

Nordic Market News gir deg de viktigste nyhetene som påvirker de nordiske aksjemarkedene. Produseres ukentlig av Nyhetsbyrån Direkt.

Nordic Market News

  

 

Hurtig. Relevant. Etterrettelig.