Möt en större marknad online

Vi anordnar livesända presentationer skräddarsydda för er!

Direkt Studios, en del av Nyhetsbyrån Direkt, producerar video för företag och aktörer på den svenska finansmarknaden. Vi hjälper er med hela upplägget, allt från förberedelser och inspelning  till distribution, för att du ska kunna presentera viktig information som vanligt - men nå en större publik.

Direkt Studios erbjuder

Vår studio på Kungsgatan 33 gör det möjligt att sända live eller producera alla typer av presentationer som annars skulle hållits framför publik, exempelvis årsstämmor, lägesuppdateringar och bolagspresentationer.

Vi kan också ta in deltagare i sändningar via Skype/Teams för de som inte kan vara på plats vid medverkan.

Sändningarna distribueras via våra nyhetskanaler och vår Youtubekanal Direkt Studios och når därigenom både professionella och private investerare.

Direkt Studio

Exempel på produktioner

Lägesuppdatering gällande Soltechkoncernens verksamhet i Kina & Sverige

Rapportsläpp Live: Nanologica 2019-02-15

Pressträff Direkt: FundedByMe 2019-08-12

Kontakta oss

Skicka era önskemål så tittar vi på dessa och återkommer med en offert!

Please read our privacy policy, and indicate your acceptance above.

Om Nyhetsbyrån Direkt

När Nyhetsbyrån Direkt startade 1988 var det för att fylla ett tydligt behov: Det saknades nyheter i realtid på svenska om aktie- och räntemarknad  i vårt närområde. Sedan dess har Direkt varit den mest använda nyhetstjänsten i realtid bland professionella användare på den svenska finansmarknaden och sedermera även bland privatsparare. Tjänsten har även blivit uppskattad inom media och gjort Direkt till en grundpelare på ledande ekonomisajter och affärstidningar. Denna spridning och genomslagskraft har gett Direkt en särställning bland finansiella nyhetsbyråer.

Nyhetsbyrån Direkt - Kungsgatan 33, 111 56 Stockholm. 08-51 91 79 00 Org nr:556028-2948

Copyright ©2014 Direkt. All Rights Reserved